Bungee Jumpen
menu 0 0

Bungee Jumpen

Geplaats op 20-01-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Een bungee jump van 60 meter hoogte – waarom zou iemand dat toch doen? Het gevoel van geluk na de sprong, het kicken op de angst, het risico dat altijd op de loer ligt, het meest wonderlijke gevoel, bijna gelijk aan het gevoel van liefde… Zo beschrijven echtebungee jumpers de onvergetelijke adrenalinekick tijdens en na de sprong. Dit zou iedereen eens mee moeten maken!

Een bungee jump lijkt misschien erg gevaarlijk en onbereikbaar, maar nu is het voor iedereen mogelijk. Van de professionele begeleiders krijg je de veiligheidsuitrusting en na diverse checks kom je aan op de plaats vanwaar je zult gaan springen. In Scheveningen doe je geen bridge jump maar je springt van een hijskraan van 60 meter hoogte. Kan je je het gevoel al voorstellen wanneer je naar beneden kijkt en 60 meter onder je het water ziet? Gaan je knieën al knikken bij dit idee en stijgt je hartslag snel? Op dit moment kan je niet meer terug en ga je de sprong van je leven wagen.

In je hoofd kan je aftellen tot de sprong…3….2…1… en dan jump je naar beneden! Voor je het weet is het voorbij en giert de adrenaline nog door je lichaam. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Als je na afloop van de sprong weer met beide benen op de grond van de pier in Scheveningen staat zal een gevoel van trots zich van je meester maken. Je hebt je angst overwonnen en niemand kan je deze bungee jump meer afnemen.

Kijk op de site voor de actuele beschikbaarheid van alle belevenissen.

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.