Stuntman voor 1 dag!
menu 0 0

Stuntman voor 1 dag!

Geplaats op 23-01-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Springen uit een brandend raam, geschept worden door een auto en vechten zoals in Romeinse arena’s? Leer de stunts die alle grote filmsterren moeten leren voor het opnemen van een actiefilm! Echte stuntmannen die ook meegespeeld hebben in Nederlandse films leren jou de kneepjes van dit vak.

In de eerste workshop leer je hoe je door een auto in een filmscène aangereden wordt. Nadat je de techniek onder de knie hebt, leer je dit zelf toe te passen op een stilstaande auto. Nu ben jij namelijk de stuntman. Als je dit goed geoefend hebt, wordt de auto in beweging gezet en ga je het uitproberen op een rijdende auto. Nadat je dit ook onder de knie hebt, gooi je je acteertalent in de strijd en ga je de stunt uitvoeren, terwijl je gefilmd wordt. Smile, you’re on camera.

Vuur is een natuurlijke vijand van de mens, het is prachtig om ernaar te kijken...van een afstandje. In de tweede workshop leer je hoe je uit een brandend venster moet springen. Nu ga je je grenzen verleggen! Onder begeleiding van de instructeur leer je eerst hoe je uit een venster moet springen om vervolgens uit een brandend venster te moeten springen...Fire!!

In de derde en laatste workshop, Filmgevecht, leer je om te slaan, te trappen en aan haren te trekken... oftewel vechten à la Hollywood stijl. Je leert alle trucs voor de camera! Het is een moeilijke en uitdagende workshop met een hoog fun-gehalte! Aan het eind van deze workshop "be a stuntman" kun je zien op de camera hoe je iemand slaat, zonder deze persoon ook maar met één vinger te hebben aangeraakt!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.