Snowboarden!
menu 0 0

Snowboarden!

Geplaats op 16-05-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Heb je even geen tijd om op wintersport te gaan? Of wil je misschien nog even oefenen voordat je op wintersport gaat? Dit is de oplossing, want met deze cadeaubon kun je namelijk een dagje vrij skiën of snowboarden. Kies jouw favoriete sport en geniet van de indoorbaan.

Natuurlijk zal het anders zijn dan de echte wintersport. Toch heb je in Rucphen de kans om een dagje weg te zijn en te genieten van de sneeuw en van het skiën of snowboarden.

In dit overdekte gezellige sneeuwattractiepark in Brabant ga je je gegarandeerd vermaken. De indoorhal bestaat uit een 160 meter lange en 25 meter brede piste met echte sneeuw. Uiteraard is er een skilift, zodat iedereen echt het gevoel heeft op een mooie piste in het buitenland te staan.

Dagelijks wordt er "verse kraaksneeuw " gemaakt. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen aan deze belevenis. Er is een aparte oefenhelling voor beginners en de gevorderden kunnen heerlijk naar beneden suizen of gebruik maken van de diverse rails en schansen die op de piste aanwezig zijn.

Na deze inspannende dag kun je nog gezellig wat drinken of eten in de Stube, café of het restaurant. Zo kom je ook nog een beetje in de après-ski stemming. Dit zal de dag absoluut compleet maken.

Boek nu deze unieke skibelevenis in Rucphen. Dit cadeau is uitermate geschikt voor de wintersportliefhebbers!

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.