Paintballen
menu 0 0

Paintballen

Geplaats op 20-01-2014 in Cadeau-inspiratie
blog image

Je sluipt door de bosjes op zoek naar vijanden en opeens hoor je iets, je kijkt links en rechts maar ziet niets.. dan opeens doemen er 3 vijanden recht voor je op! Je begint te schieten en raakt de eerste, zij hebben jou nu ook gezien en schieten terug. Je roept om versterking, maar het is al te laat, je bent geraakt!

Kom nu outdoor paintballen in Ewijk (vlakbij Nijmegen) en ervaar de adrenaline die paintballen met zich meebrengt. Er zijn vele verschillende velden en speelmogelijkheden zodat het nooit saai zal worden. Elk veld heeft unieke eigenschappen. Zo kun je een loopgravenoorlog voeren of een fort aanvallen. Of wil je liever capture the flag spelen of op een set van een Hollywoodfilm spelen? Het is allemaal mogelijk!

Aan het begin van het spel zullen de instructeurs het spel, alle regels en veiligheidinstructies met je doornemen. Vervolgens worden de teams gemaakt en ga je het veld op. Leef je helemaal uit, vergeet je stress, vergeet de tijd, leef puur om te paintballen! Kun jij overleven?

Laat jij je verrassen met de nieuwste en leukste cadeaus?

Ontdek de meest bijzondere cadeaus
Ontdek bijzondere cadeaus

Geef een unieke belevenis cadeau. Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.nl

Geef een onvergetelijke herinnering cadeau
Geef een herinnering cadeau

Print of ontvang per mail direct de cadeaubon. Compleet met persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand echt verrassen!

Je gaat 't beleven
Je gaat 't beleven

Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. De ontvanger van het cadeau kan zo altijd een geschikte datum kiezen om te genieten van de super leuke belevenis.